ZoomTalks

De obicei, când te afli la liceu, lumea ta e formată din multe întrebări legate de ce vei face după absolvire, iar când vrei să aplici la o facultate cu profil artistic, apar și mai multe întrebări. Te întrebi dacă facultatea x sau y e ce trebuie pentru tine, dacă te vei acomoda, ”dar oare voi reuși? sunt destul de bun pentru asta? profesorii vor fi prietenii mei? Voi trece peste emoțiile mele?„ Well…da! Noi vorbim despre toate întrebările tale la ZoomTalks.

ZoomTalks este un proiect cultural in care liceenii pasionați de teatru și film au oportunitatea de a discuta în cadrul unei întâlniri online cu diferiți artiști absolvenți ai facultăților de teatru din România, dar și din întreaga lume.

Întâlnirile durează in medie 60 de minute și se desfășoară într-un mediu relaxant pe platforma Zoom unde toată lumea povestește despre ce înseamnă viața de facultate, dar și cea de după, proiecte, repetiții, filmări și tot ce ține de viața unui artist într-o lume atât de mare.

Până în prezent a avut 4 ediții cu participarea a peste 150 de adolescenți si a peste 20 de artiști invitați. 

Și pentru că nu am vrut să ne oprim aici, am dat startul unui nou capitol din povestea noastră – ZoomClass.  Un concept în care adolescenți din diferite orașe ale țării au participat la o serie de workshopuri de dezvoltare personală prin teatru. Aceste ateliere s-au desfășurat atât online, cât și fizic. 

Ne dorim să ajungem cu acest concept în cât mai multe orașe din România prin intermediul platformelor online sau chiar prin întâlniri față în față. Vrem să formăm o legătură între generații prin intermediul unor discuții, workshopuri și evenimente ce au în comun actoria.

.galerie foto