Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Asociația ”Buluc”

Prin redirecționarea a 3.5% din impozitul pe venit către Asociația Buluc, poți contribui direct la menținerea și dezvoltarea teatrului independent din România.

Din sumele încasate, vom susține exclusiv proiectele culturale și producțiile Buluc, prin care putem aduna tineri actori, regizori de film și de teatru, muzicieni, fotografi, scriitori, poeți, pedagogi teatrali, scenografi și artiști vizuali, cu care vom lucra în scopul de a dezvolta latura culturală și cultural-educativă din România.

„Arta, libertatea și creativitatea vor schimba societatea mai repede decât orice altceva.”

Cine poate redirecționa 3,5% din impozitul pe venit?

Orice contribuabil care a obținut venituri din salarii și asimilate salariilor, pensii sau venituri din activități independente (ex: chirii, PFA etc.) poate dispune direcționarea a 3,5% din impozitul pe venit, plătit statului, către orice organizație non-guvernamentală ‒ asociație, fundație etc. ‒ dorește (conform art. 82, alin. 6 din Codul Fiscal). Practic, în acest fel, tu transmți statului modul în care dorești să fie cheltuită o parte din impozitul tău pe venit.

Această sumă este, în esență, o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi direcționată de către fiecare persoană în parte către entitatea dorită de acesta. 

Dacă vrei să susții Buluc prin facilitatea 3,5%, completează formularul de mai jos până pe 20 mai. În acest fel, o parte din impozitul tău pe venit aferent anului trecut va fi redirecționat către Asociația ”Buluc” și va însemna foarte mult pentru evoluția proiectelor noastre.

Odată ajuns la noi, echipa Buluc se ocupă de toată treaba. 

Mulțumim!

Completeaza formularul de mai jos si asta e tot!

 

Formular 3,5
Perioada redirectionarii
(Semneaza aici olograf / de mana cat mai centrat vertical pentru o incadrare buna. Foloseste mouse-ul sau touch-ul pe telefon sau tableta.)